Følg undervisning via nettet, så du kan studere hjemmefra

På VUC Aarhus tilbyder vi undervisning via nettet, så du kan studere hjemmefra, når du har tid og lyst. Vi tilbyder undervisning på faglige niveauer svarende til 9. og 10. klasse (AVU Fjernundervisning) samt undervisning på gymnasiale niveauer (HF Fjernundervisning).

Forløbene på Fjernundervisning er tilrettelagt i moduler med skriftlige afleveringer, som underviserne retter og giver feedback på. På AVU Fjernundervisning er der træffetider de fleste mandage fra kl. 15.20-17.00. Her kan du få hjælp og undervisning i de enkelte fag. Du får mere info herom ved holdstart.

Selve undervisningen foregår med afsæt i skolens intranet, hvorfra du får adgang til dine faglige materialer og opgaver. Du følger din egen personlige studieplan, som bliver lavet til dig i starten af forløbet.

For at studere Fjernundervisning skal du:


  • være god til at arbejde selvstændigt og til at planlægge og strukturere din tid.
  • have daglig adgang til nettet
  • have installeret Microsoft Office-pakken på din computer
  • i nogle fag kræver det, at du har en mikrofon/headset, idet du skal lave lydoptagelser som en del af studiet.

Arbejdsmængden i et Fjernundervisningsforløb svarer til arbejdsmængden på et almindeligt hold. Det er dit eget ansvar, at du holder dig orienteret om afleveringsfrister og frister i forhold til eksamen. Det er også dit eget ansvar at få hjælp, hvis du oplever at have problemer med det faglige eller med at komme i gang med forløbet.

Fjernundervisning er et engangstilbud, som betyder at forløb ikke kan gentages.


Læs mere om de to retninger her:

Facebook
gildra@vucaarhus.dk