Søg om optagelse

Søg om optagelse på HF-enkeltfag

Ansøgning om optagelse på HF-enkeltfag sker som hovedregel via en samtale hos en studievejleder. Du skal booke tid til samtalen, hvilket du gør her: Bestil tid til samtale

Til samtalen skal du medbringe eksamensbevis fra tidligere uddannelser fra og med folkeskolens afgangsprøve. Samtalen foregår på den måde, at du og studievejlederen sammen får lavet et skema, der passer til dine ønsker og niveauer samt til dine forudsætninger.

Det er også muligt at tilmelde sig fag og fagpakker via shop.vucaarhus.dk. For at kunne tilmelde dig skal du have dine eksamensbeviser som filer, idet de skal vedhæftes ansøgningen.

Ønsker du at ansøge mere end tre hold, anbefaler vi dog, at du booker tid hos en studievejleder


 


Særligt vedr. HF Fjernundervisning
For at søge ind på HF Fjernundervisning, skal du som minimum have været ude af folkeskolen et år, inden du kan søge om optagelse. For udenlandske ansøgere kræver vi som minimum dansk på 10. klasses niveau, Danskprøve 3 med høje karakterer (10-12) eller studieprøven.

Hvis ikke du tidligere har gennemført et fag som fjernundervisning, skal du opfylde følgende karakterkrav:
  • Karakteren 10 – 12 i dansk i 9. klasses afgangseksamen
  • Karakteren 7 i dansk i 10. klasses afgangseksamen

OBS! Fjernundervisning er et engangstilbud, dvs. at du kun én gang kan følge et bestemt fagligt niveau via fjernundervisning.

Facebook
gildra@vucaarhus.dk