Søg om optagelse

Søg om optagelse på Gymnasial Supplering

Inden du ansøger, skal du skal være opmærksom på følgende:

  • Det er kun muligt at læse ét fag pr. semester, da vi primært tilbyder korte og intensive turboforløb - dog med undtagelse af en fagpakke.
  • Vi tilbyder undervisning på VUC Aarhus, Aarhus Akademi, Aarhus Business College og Langkær Gymnasium, og hvilke fag, der tilbydes på de enkelte uddannelsessteder, fremgår af det elektroniske ansøgningsskema.
  • Sommerkurserne bliver først offentliggjort 1. marts 2018, og det nye tilbud for skoleåret 2018/19 ligeledes pr. 1. marts 2018. Der kan IKKE ansøges før denne dato.

Om GS-betaling
Undervisningen er gratis, hvis du begynder inden den 1. oktober to år efter, din adgangsgivende eksamen er afsluttet. Derefter betales kr. 450,- pr. fag. Du vil modtage oplysning om betaling sammen med dit optagelsesbrev.

Forbehold for ændringer
Vi gør opmærksom på, at skemaændringer samt holdnedlæggelser kan forekomme. Vi forbeholder os også retten til at optage ansøgere på andet hold end det ønskede/ansøgte.

Sådan tilmelder du dig GS:

  • Du ansøger om optagelse ved at udfylde det elektroniske ansøgningsskema her:
    Ansøgningsskema til GS
  • Du skal anføre mindst ét videregående uddannelsesønske , da vi ellers ikke kan behandle den.
  • Du skal også vedhæfte eksamensbevis.

Vigtigt: Vi kan ikke tilmelde dig GS, før vi har en korrekt udfyldt ansøgning fra dig!

Bemærk ydermere at besked vedr. endelig optagelse sendes til din digitale postkasse/E-boks.

Brug for at snakke med en studievejleder?
Hvis du har opklarende spørgsmål vedrørende GS, har du mulighed for at snakke med en studievejlder. Se, hvordan du kontakter en GS-studievejleder her: GS-studievejledning


 


Facebook
gildra@vucaarhus.dk