Muligheder for hjælp og støtte

Lektiehjælp (AVU + HF)

SSO-lektiehjælp i uge 51
Fra 18.-22. dec. er lektiehjælp til dig, der skal skrive Større Skriftlig Opgave (SSO). SSO-lektiehjælpen foregår i biblioteket, læs mer her: Plan for SSO-lektiehjælp


Torsdage kl. 14.00 – 17.00 på niveau 300 i Tårnet

På torsdage 14.00 – 17.00 er der lektiehjælp i fagene matematik, kemi, fysik, biologi, naturfag, dansk, engelsk, historie, samfundsfag og geografi.

Lektiehjælperne er studerende fra Aarhus Universitet.

Lektiehjælperne holder til i studieområdet på niveau 300 i Tårnet (bygning D), samt i lokalerne 3.45, 3.46, 3.47 og 3.48. Første lektieværksted er torsdag d. 24/8 2017.


Øvrig lektiehjælp i lokale 1.26 (studieområdet under festsalen)

Øvrig lektiehjælp finder sted i studieområdet under festsalen (lokale 1.26) og er bemandet af undervisere fra Aarhus Universitet. Se tid og sted her: Oversigt over lektieværkstederSærligt for AVU kursister 
For AVU-kursister er der yderligere lektiehjælp i en lang række fag. Se hvor og hvornår i oversigten: AVU Lektiehjælp


Obligatorisk skriveværksted (HF)

Hvis du er kommet bagud med de skriftlige opgaver vil du blive tilmeldt obligatorisk lektiehjælp/skriveværksted. Obligatoriske skriveværksted starter i efteråret 2017 i uge 35, og fortsætter frem til uge 50, dog ikke i uge 42. Det finder sted på torsdage i tidsrummet 14.00 – 17.00, og når du er tilmeldt, er det det obligatorisk at deltage. Du vil få en sms om at du er tilmeldt, og det vil også fremgå af dit skema i Ludus Web. Derudover vil du få en besked i Ludus Web der beskriver hvilken opgave du skal arbejde med.

Du vil kunne få hjælp til opgaven i de fleste fag. Når du møder ind i skriveværkstedet skal du starte med at henvende dig til lektiehjælperne, som vil registrere at du er mødt op.


Facebook
gildra@vucaarhus.dk