Hvad giver en HF adgang til?

HF på VUC Aarhus
En HF-uddannelse på VUC Aarhus er en gymnasial uddannelse, der giver adgang til ALLE videregående uddannelser. Både de korte, mellemlange og lange videregående uddannelser.

På VUC Aarhus tilbyder vi HF-uddannelser, som du enten kan vælge at tage i et almindeligt klasseforløb, eller hvor du selv sammenstykker din HF-eksamen via enkeltfag.

Vi tilbyder alle de fag og niveauer, som du skal bruge for at træffe dit rigtige karrierevalg, hvad enten du vil tage en kort, mellemlang eller lang videregående uddannelse. Faktisk vælger 40 pct. af vores kursister at fortsætte deres uddannelse på et af landets universiteter.

I denne oversigt over fag og uddannelser kan du læse mere om vores HF-tilbud i skoleåret 2016-2017: Kursusbrochure 2016-2017

 


Hvad sker der med HF, når gymnasiereformen træder i kraft i august 2017?

Når gymnasiereformen træder i kraft fra og med august 2017, vil det fortsat tage to år at færdiggøre en HF-uddannelse.

HF UNI: Hvis du vil ind på en lang videregående uddannelse som f.eks. universitetet, skal du have fag ud over de to år for at opnå såkaldt fagspecifikke adgangskrav. På VUC Aarhus har du mulighed for at opnå fagspecifikke adgangskrav som et sommerkursus, og dermed vil du  kunne starte din HF-uddannelse i august og være klar til studiestart på universitetet to år efter. Således er HF på VUC Aarhus din korteste vej til videregående uddannelse!

HF PROF, HF ERHVERV OG HF KREATIV: Den 2-årige HF-uddannelse giver adgang til både professionshøjskole, erhvervsakademi og kreative uddannelser.

Altså betyder gymnasiereformen, at HF fortsat en gymnasial uddannelse og et ”sikkert uddannelsesvalg”, uanset hvilken videreuddannelse du vil have.


Her kan du læse mere om de konkrete HF-uddannelser på VUC Aarhus.

Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejledning, hvis du har spørgsmål vedrørende dit uddannelsesvalg.


Facebook
gildra@vucaarhus.dk