Udstedelse af prøvebevis på HF og GS

Ønsker du at modtage et enkeltfagsbevis med de fag du afslutter i december 2017, skal du bestille beviset her: Bestil bevis

Fristen for bestilling er mandag d. 15. januar 2018. Fredag d. 19. januar 2018 er beviset klar til afhentning i receptionen på VUC Aarhus.

Husk, medbring altid billedlegitimation ved afhentning.

Pårørende kan også afhente beviset ved forevisning af en fuldmagt, som du kan hente her: Fuldmagt

Bor du udenfor Aarhus kommune bliver dit bevis sendt med posten d. 23. januar 2018, vær opmærksom på det kan tage på til 15 dage med Postnord.

Skal du søge videregående uddannelse via Optagelse.dk, skal du logge ind med nem-id. Herefter trykker du på ”Adgangsgrundlag” her går du først ind på fanen ”Se dine eksamensbeviser” og kigger om der er gået noget ind. Er der ikke det, trykker du på fanen ”Tjek for nyt eksamensbevis” så vil du kunne se alle dine eksamensbeviser.

Her har du mulighed for at sende dem videre, via optagelse.dk til din nye institution.


Har du brug for det originale prøvebevis vedr. august 2017, maj/juni 2017, december 2016, august 2016, maj/juni 2016 kan du, ved fremvisning af billedlegitimation, afhente det i vores reception.

Har du brug for et originalt prøvebevis vedr. december-eksamen 2015, skal du bestille det her: Bestilling af prøvebevis vedrørende december 2015


Drejer det sig om en prøve, som er aflagt før december 2015, er det originale prøvebevis udskrevet og sendt til din folkeregisteradresse. I det tilfælde kan du kontakte vores reception og bede om en eksamensprotokol.
Husk at medbringe billedlegitimation.

Facebook
gildra@vucaarhus.dk