Bogadministrationen

Klik her for Bogadministrationens åbnings- og træffetider


Skolen leverer de fleste af de bøger, du skal bruge i undervisningen. Dog skal du selv anskaffe ordbøger, lommeregnere, o.l. Din lærer udleverer bøgerne på holdet, og du kvitterer for at have modtage dem.

Vi bruger de samme bøger igen og igen, så det er dit ansvar at passe på bøgerne, så også kommende kursister kan bruge dem. Derfor: Pas på bøgerne og undlad at skrive/tegne i dem. Er en bog blevet beskadiget på den ene eller den anden måde, skal du erstatte den.

Alle bøger skal afleveres straks, når du ikke længere skal bruge dem, enten ved undervisningens afslutning eller når du har været til eksamen. Det gælder også, hvis du afbryder kurset før tid. Bøger kan afleveres i bogadministrationen 2.78 på Dalgas Avenue 2. Derudover er det muligt at aflevere i selvbetjeningsautomaten.

Skolen hjemkalder bøger, der ikke afleveres. Dette kan være forbundet med omkostninger for dig. Regninger for ikke afleverede eller ødelagte bøger, der ikke betales inden for den fastsatte frist, overgives uden yderligere varsel til inkasso, hvilket vil medføre yderligere omkostninger.
Få ALTID en afleveringskvittering og gem den, da den er dit bevis for, at du ikke længere har bogen.

Har du spørgsmål til hjemkaldelser, regninger eller andet vedr. dine boglån bedes du kontakte bogadministrationen i åbningstiden.

gildra@vucaarhus.dk